Cum am scăpat de răceală!

Cum am scăpat de răceală!

Să vă povestesc cum am scăpat noi de răceală, weezing și febră zilele trecute.
Băiețelul meu cel mic de 2 ani și 2 luni a răcit, a avut și febră, ușoară, ce-i drept, muci, tuse și weezing. Weezingul ăsta m-a speriat întotdeauna fiindcă înainte, când îl auzeam, știam că va urma mers la urgente, internare, branulă, aerosoli etc. De data asta însă nu a fost cazul fiindcă am făcut o rețetă cu uleiuri esențiale diluate în ulei vegetal, după manualul de Aromaterapie științifică (model francez), iar după a doua aplicare pe piept și spate, weezingul a dispărut. Așa bucuroasă am fost.
Am avut rezultate favorabile și în infecție urinară cu Ecoli, în alte răceli, probleme cu paraziți intestinali, dar faptul că weezingul ăsta care mă speria a dispărut m-a impresionat și mi-a reamintit de darul naturii pentru noi.
Am folosit așa: ulei vegetal de sâmburi de struguri, ravintsara, eucalipt radiata și lemn de trandafir. În difuzor am pus tămâie, santal și benzoină. De amestecul ăsta m-am îndrăgostit. E divin. Vă doresc sănătate și cu această ocazie vă invit să scrieți și voi ce rezultate aveți cu uleiurile esențiale. (O mămică fericită și supermulțumită de Oshadhi, Ruxandra Bucur)

Share articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Call Now Button