Despre noi

Inspirația pentru colectarea uleiurilor esențiale Oshadhi a luat naștere din entuziasmul neobosit al Dr. Malte Hozzel, un naturalist și profesor pasionat de plantele medicinale. În ultimii 30 de ani, Malte a călătorit în întreaga lume într-o continuă căutare pentru a găsi cele mai bune și mai pure uleiuri, acestea fiind obținute direct de la cultivatori. Uleiurile sunt vândute acum în peste 20 de țări din întreaga lume.

Scopul nostru
Scopul nostru a fost , este și va fi mereu simplu: de a crea și de a distribui o colecție de uleiuri esențiale care se disting prin puritatea lor fără compromisuri. Magia uleiurilor esențiale Oshadhi – eficiența lor terapeutică deosebită și aromă lor pătrunzătoare – se datorează, desigur, plantelor. Ceea ce am adăugat (și aceasta este magia Oshadhi) este înțelegerea și experiența noastră. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare produs conține personalitatea și puterea de vindecare a plantei în cea mai pură formă. Este minunat că această putere vindecătoare poate fi disponibilă într-o sticluță albastră de cobalt: atât de simplă, îngrijită și frumoasă.

Provocarea 
„Vânătoarea de comori” în vederea găsirii celor mai bune uleiuri esențiale este permanentă, mereu surprinzătoare, mereu exigentă, descoperind mereu provocări. Și ne bucurăm în căutarea nostră, câștigând experiență pe care dorim să o împărtășim cu dumneavoastră printr-o sticluță albastră de cobalt. În timpul călătoriilor noastre, am stabilit legături strânse cu peste 100 de fermieri de plante medicinale din întreaga lume.

Fermierii și natura
Fermierii sunt angajați în folosirea înțeleaptă și prudentă a solului și au demonstrat un respect profund pentru natură. Mulți au moștenit de la părinți și bunici această tradiție, modalitatea de cultivare nesuferind modificări substanțiale, folosind adesea unelte tradiționale din oțel inoxidabil sau de cupru care oferă condițiile optime pentru aroma completă a uleiurilor esențiale și menținerea ingredientelor active.

Agricultura ecologică responsabilă
În timpul căutării noastre am fost martorii unei degradări tot mai grave a solului din cauza utilizării abuzive a resurselor naturale. Acest lucru se datorează în special defrișărilor, supra-recoltărilor, utilizării îngrășămintelor chimice, pesticidelor, erbicidelor și fungicidelor și monoculturilor. Din păcate, puțini fermieri sunt conștienți de consecințele dramatice ale acestor practici răspândite. Angajamentul nostru este, prin urmare, de a promova agricultura ecologică și de a colabora cu producătorii care știu cum să se „folosească” de natură într-un mod iubitor și grijuliu. Ori de câte ori intrăm în contact cu noii fermieri, le atragem imediat atenția asupra consecințelor pozitive ale agriculturii ecologice responsabile.

Cooperarea și respectul reciproc
Suntem convinși că schimbul de cunoștințe, cooperarea și respectul reciproc sunt cele mai bune mijloace pentru a reflecta mesajul naturii concretizat în uleiurile esențiale Oshadhi. Ne bucurăm să fim o piesă în acest puzzle de trezire la noi valori ale vieții, ale frumuseții, înțelepciunii și sănătății – și mulțumim tuturor celor care participă la acest scop.

Dr. Malte Hozzel, Fondator Oshadhi Essential Oils

Call Now Button