Garanția calității

Calitatea produselor Oshadhi

Agricultura durabilă și modelele etice

Produsele Oshadhi sunt 100% naturale nefiind modificate chimic, amestecate sau diluate cu alte uleiuri. Nu sunt utilizați aditivi sintetici, parabeni sau plante modificate genetic. Etichetarea uleiurilor conține:

  • denumirea în latină a plantei
  • țara de origine a plantei
  • partea plantei folosită pentru distilare
  • metoda de cultivare a plantei
  • principalii compuși bio-chimici

Unele valori absolute pot fi, în măsura în care este necesar, solubilizate cu alcool etilic, jojoba sau ulei de migdale dulci, pentru fluidizarea acestora, fără a-și pierde din proprietăți.

Colecția Oshadhi conține peste 500 de uleiuri esențiale diferite, dintre care 70% sunt fie certificate organice, fie sunt obținute din plante sălbatice. Oferim uleiuri esențiale pe care le primim direct de la fermieri și nu de la intermediari. În acest sens, armonizăm aromoterapeuții care se dedică metodelor naturale de vindecare, cu cultivatorii care sunt dedicați să lucreze cu natura într-un mod respectuos.

Acordăm o deosebită atenție lucrului cu mediul și cu plantele. Contactul personal cu producătorii din întreaga lume joacă un rol la fel de important ca și îngrijirea extremă acordată producției, transportului, depozitării, precum și îmbutelierii uleiurilor. Prin acest contact personal știm că ei practică metode de cultivare care sunt în conformitate cu legile naturale ale pământului și că utilizează metode de distilare care nu dăunează esențelor pure din plante. Relația strânsă între producător și furnizor asigură, considerăm noi, calitatea respectarea calității.
Responsabilitatea socială
Producătorii și furnizorii de produse Oshadhi sunt plătiți la prețuri corecte. În acest sens, apreciem relațiile pe termen lung și personale.

Asigurarea calității
Produsele Oshadhi sunt supuse unui control constant al materiilor prime în laborator. Acestea includ examene la GC / MS de către chimiști certificați, precum și examinări permanente efectuate de organisme externe independente (ecocert, bio, ecocontrol, ICEA).

 

Share articol

Call Now Button