Ylang Ylang – Frumoasa florilor

Ylang Ylang – Frumoasa florilor

După ce l-am găsit pe Busuioc, cel care mi-a trezit mintea, acum am descoperit deșteptarea inimii cu Ylang Ylang. Mi-era greu să accept iubirea și am învățat că școala pe Pamânt vine prin lecții. Una dintre ele e acceptarea și manifestarea iubirii, față de sine și față de semeni.

Energia vindecătoare și dătătoare de bucurie a iubirii ne ajută să curgem cu viața, cu tot ce are ea de oferit în cele mai frumoase moduri. Când inima se deschide, se trezește puterea lăuntrică ce deblochează toate tiparele dăunătoare manifestării sinelui. Când punem iubirea în tot și în toate, totul înflorește și ne conectează cu natura. Când uit de toate astea, Ylang Ylangul îmi amintește despre iubirea Sursei pentru noi. E ca o mama care ne iubește necondiționat și care e binecuvântată că are fiindcă în ceea ce are este chiar miracolul creației.

Când plâng, strigă sau strică lucruri, copiii transmit mesaje mamei că a ieșit din inimă și a lăsat locul dezordinii în ea însăși. Ylang Ylangul restabilește legătura dintre mamă și inima ei. Restaurează iubirea și conexiunea cu lumina ei. Iubirea e natura firească a omului. Din și cu iubire suntem plăsmuite, dragi mame. Să lăsăm iubirea din noi să răsară, iar partenerul ne prețuiește, copiii sunt liniștiți, iar viața ne zâmbește. Când mă conectez la sine, familia intră în armonie. Partenerul primește atenția de care are nevoie, copiii devin independenți ș-apoi fiecare cu ale lui. Când cel mic mă cheamă, îi ofer toată atenția mea, iar după ce îmi arată și înțeleg ce îmi transmite, mă trimite singur înapoi să îmi continui lucrul, iar eu ma întorc la ylangul meu.

Revenind la al nostru cotidian, este greu să ne imaginăm o zi fără stres. El face parte din viața noastră, îl simțim la orice pas. Iar vine „stresul” ăla? 😜😜. Despre stres se pot spune multe, lucrări întregi fiind dedicate acestei boli/ stări..Sunt dese situațiile în care, parcă, simțim că presiunea exercitată asupra noastră este mult prea mare, însă, important este să nu ne lăsăm copleșiți. Când resimțim efectele negative ale stresului, uleiul esențial de ylang ylang ne ajută să ne relaxăm și să trimitem stresul la …alergat🏃‍♂️🏃‍♂️.

Aplicați două picături de ulei esențial la tâmple, la încheietura mâinii sau la baza gâtului și inspirați adânc….❤️❤️❤️💪

sau

💪Vă recomand, cu drag, o combinație de uleiuri esențiale pentru un masaj relaxant:

👉ulei esențial de ylan ylang I – 10 picături

👉ulei esențial de bergamotă – 15 picături

  • ulei esențial de petitgrain – 10 picături

Amestecați bine, apoi adăugați 10-15 picături în 30 ml de ulei purtător…și bucurati-vă de masaj.

Imaginați-vă o baie fierbinte cu 3-4 picături de ulei esențial ylang ylang!

De asemenea, uleiul esențial de ylang ylang are proprietăți care îl recomandă pentru tratarea tratarea pielii uscate. Notele florale dulci ale uleiului esențial de ylang ylang se potrivesc de minune cu parfumul moale al celui de neroli pentru a crea un ulei de corp hrănitor.

Folosiți următorul amestec:

👉15 ml de ulei de migdale dulci

👉15 ml de ulei de cocos

👉6 picături de ulei esențial de neroli

👉4 picături de ulei esențial de ylang ylang

Se amestecă uleiul de migdale cu cel de cocos, apoi se adaugă 2. uleiurile esențiale. Se amestecă cu o linguriță de lemn până devine ușor cremos.

Recomandarea mea: folosiți amestecul după îmbăiere, când pielea este mai moale și absoarbe mai ușor.

Asta face frumoasa „Ylang” ❤️❤️❤️❤️.

Share articol

Comment (1)

  • Badin Reply

    Foarte buna postarea pe blog. Cu siguranta imi place acest site. Continuati treaba buna!

    28 ianuarie 2023 at 21:35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Call Now Button